آرشیو وبلاگ

طرز تهیه و دستور پخت ساندویچ فیله مرغ

مواد لازم فيله مرغ 140 گرم پياز 15 گرم قارچ خرد‌شده 60 گرم عصاره مرغ   يك عدد(به دلخواه) پنير پيتزا 70 گرم نان باگت يك عدد روغن به ميزان لازم گوجه و خيارشور به میزان دلخواه طرز تهيه ابتدا پياز … ادامه مطلب

0دیدگاه ها

طرز تهیه ساندویچ رست بیف خانگی

ساندویچ رست بیف یکی از پرطرفدارترین ساندویچ‌های در حال حاضر است که به دلیل نوع پخت آن طرفداران زیادی دارد. این غذا اولین بار در کشور انگلیس به شیوه‌ای دیگر و در فر پخته می‌شده است. در حال حاضر این … ادامه مطلب

0دیدگاه ها

طرز تهیه ساندویچ استیک

ساندویچ استیک نیز مثل سایر ساندویچ‌ها یکی از پر طرفدار‌ترین ساندویچ‌ها است. امروز ما به شما طرز تهیه ساندویچ استیک مخصوص را آموزش می‌دهیم. تهیه یک ساندویچ در خانه برای روز‌های تعطیل و یا روزهایی که وقت تهیه یک غذایی … ادامه مطلب

0دیدگاه ها

طرز تهیه رویال برگر

مواد لازم برای رویال برگر همبرگر گوشت 4 عدد نان همبرگر 4 عدد پنیر چدار 4 ورقه پیاز 2 عدد قارچ خرد شده 2 لیوان کالباس 8 ورقه  کاهو و گوجه و خیار شور مقدار لازم رویال برگر طرز تهیه … ادامه مطلب

0دیدگاه ها

طرز تهیه سوسیس بندری

سوسیس بندری یکی از انواع غذاهای ساندویچی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان می باشد. این غذای لذیذ و فوری به دلیل طعم فوق العاده خوشمزه اش به تدریج از جنوب کشورمان به تمام شهرهای … ادامه مطلب

0دیدگاه ها

طرز تهیه چیز برگر

مواد لازم برای چیز برگر گوشت چرخ کرده 500 گرم پیاز 1 عدد سیر 2 حبه پنیر چدار ورقه ای مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری یا آرد سفید مقدار لازم نان همبرگر تعداد لازم  نمک و فلفل … ادامه مطلب

0دیدگاه ها

طرز تهیه پیتزا بیکن

مواد لازم  روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری  روغن برای روی نان یک قاشق سوپ خوری پیاز برش داده شده دو فنجان  نمک و فلفل به اندازه دلخواه شکر خام سه قاشق سوپ خوری نان پیتای یونانی چهار عدد پودر … ادامه مطلب

0دیدگاه ها

طرز تهیه پیتزا بوقلمون

گوشت بوقلمون یکی از پرخاصیت ترین گوشت های سفید پروتئینی است اگر شما هم می خواهید که یک پیتزا پرخاصیت برای شما عزیزان به اشتراک بگذاریم ، پیتزا بوقلمون یکی از پیتزاهایی است که علاوه بر خوشمزه بودن خواص بی نظیری نیز را دارد در … ادامه مطلب

0دیدگاه ها

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

در مکزیک این پیتزا را با نان ترتیلا می‌پزند و مانند اکثر غذاهای مکزیکی روی آن لوبیا و میزان زیادی فلفل چیلی تند می‌ریزند که ممکن است با ذائقه ‌همه زیاد سازگار نباشد. به همین دلیل با کمی تغییر در … ادامه مطلب

0دیدگاه ها