طرز تهیه ساندویچ استیک
ساندویچ استیک نیز مثل سایر ساندویچها یکی از پر طرفدارترین ساندویچها است. امروز ما به شما طرز تهیه ساندویچ استیک مخصوص را آموزش میدهیم.
تهیه یک ساندویچ در خانه برای روزهای تعطیل و یا روزهایی که وقت تهیه یک غذایی با زمان تهیه بالا را ندارید بهترین انتخاب است.
این ساندویچ نیز با وجود اینکه گوشت قرمز دارد و گوشت قرمز نسبت به سایر گوشتها زمان پخت بیشتری میبرد اما باز در دسته ساندویچهای سریع حاضر شو است
مواد لازم
این دستور تهیه برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است و برای تعداد بیشتر کافی است نسبت به تعداد افراد، به میزان مواد اولیه اضافه کنید.
فیله گوساله | ۳۵۰ گرم |
نان باگت | ۴ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمه | ۲ عدد |
قارچ | ۸ عدد |
ماءالشعیر (آبجوی غیر الکلی) | ۱/۲ لیوان |
پنیر ورقهای | ۴ عدد |
کره | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
-
استیک گوشت و مرغ تنوری 95 درصد 202 وزن 300 گرممحصول تخفیف خورده
۶۶,۰۰۰ تومان۵۸,۴۰۰ تومان -
قارچ دکمه ای ورقه ای ملارد – 500 گرممحصول تخفیف خورده
۱۵۰,۰۰۰ تومان۱۴۵,۰۰۰ تومان -
استیک برگر 90 درصد گوشت گوشتیران – 500 گرم۵۶,۰۰۰ تومان
نکات طرز تهیه ساندویچ استیک
از فیله گوساله استفاده کنید تا زمان پخت آن کمتر باشد.
اگر طعم سیر را در ساندویچ میپسندید میتوانید از پودر سیر و یا سیر تازه رنده شده نیز در این ساندویچ استفاده کنید.
اگر تمایل دارید میتوانید سس مخصوص ساندویچ را برای این ساندویچ نیز تهیه کنید. برای سس مخصوص میتوانید مطلب طرز تهیه دو سس مخصوص ساندویچ و برگر را مطالعه بفرمایید.
اگر این ساندویچ را به صورت ساده دوست دارید میتوانید پنیر را از مواد لازم حذف کنید.
در کنار این موارد میتوانید از گوجه و یا هر مواد خوراکی که میپسندید در کنار ساندویچ داشته باشید.
طرز تهیه ساندویچ استیک
ابتدا فیله گوساله را به صورت باریک و در اندازهی یک بند انگشت خرد کنید. استیک را شسته در تابهای که روغن آن داغ باشد به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. این کار را با شعله زیاد انجام دهید. به آن نمک و فلفل اضافه کنید و وقتی خوب تفت خورد فیلهها را از تابه خارج کنید.
سپس پیاز را به صورت خلال خرد کرده و در روغن داغ خوب سرخ کنید. بعد از ۵ دقیقه که پیاز نرم شد ماءالشعیر به آن اضافه کنید تا پیاز کاراملی رنگ شود.
در این مرحله فلفل دلمه را به صورت خلال خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از نرم شدن فلفل دلمه نوبت به قارچ میرسد. قارچ ها را ورقهای خرد کرده و به مواد اضافه کنید. بعد از چند دقیقه گوشت را به مواد برگردانید.
مواد ساندویچ شما آماده است. نان با گت را کمی کره زده و روی تابه داغ برشته کنید.
مواد را روی نان ریخته و یک لایه پنیر روی مواد قرار دهید. نان باگت را در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و کمی نان ساندویچ برشتهتر شود.
ساندویچ استیک شما آماده است و میتوانید نوش جان کنید.