طرز تهیه ساندویچ رست بیف خانگی

طرز تهیه ساندویچ رست بیف خانگی

ساندویچ رست بیف یکی از پرطرفدارترین ساندویچ‌های در حال حاضر است که به دلیل نوع پخت آن طرفداران زیادی دارد. این غذا اولین بار در کشور انگلیس به شیوه‌ای دیگر و در فر پخته می‌شده است. در حال حاضر این غذا به صورت ساندویچ در آمده که تقریبا می‌توان گفت طعم آن برای همگان جذاب و دوست داشتنی است.

مواد لازم

گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
سس فرانسوی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط:۲ عدد
پنیر ورقه ای: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
ادویه: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا گوشت رو همراه با یکی از پیاز‌ها و نمک و فلفل و ادویه (زردچوبه، پاپریکا، کاری، پودرسیر) بپزید

پس از پخت، گوشت رو خلال کنید. (ریش ریش کنید)

قارچ رو جداگانه همراه با مقدار کره با حرارت بالا سرخ کنید.

پیاز دوم رو خلال و سرخ کنید.

وقتی پیاز طلایی شد، گوشت خلال شده و قارچ رو اضافه کنید و کمی پودر آویشن و فلفل بزنید و یکی دو قاشق از آب گوشت رو اضافه کنید

مواد رو کمی با هم تفت بدید تا مواد مزه دار شود.

در آخر فلفل دلمه‌ای رو اضافه کنید و کمی با مواد تفت دهید تا فلفل کمی نرم شود.

از مخلوط لای نان باگت یا نان تست همراه با مخلفات دلخواهتون (چیپس خلال، کاهو، گوجه فرنگی، خیار شور) بریزید و روی مخلفات پنیر ورقه‌ای پیتزا یا گودا بگذارید

برای چند لحظه ساندویچ رو توی فر یا ماکروفر بگذارید تا پنیر آب شود، ولی دقت کنید نان ساندویچ خشک نشود.