طرز تهیه و دستور پخت ساندویچ فیله مرغ

طرز تهیه و دستور پخت ساندویچ فیله مرغ

مواد لازم

فيله مرغ140 گرم
پياز15 گرم
قارچ خرد‌شده60 گرم
عصاره مرغ  يك عدد(به دلخواه)
پنير پيتزا70 گرم
نان باگتيك عدد
روغنبه ميزان لازم
گوجه و خيارشوربه میزان دلخواه

طرز تهيه

  1. ابتدا پياز را تفت مي‌دهيم تا كمي طلايي شود، سپس فيله مرغ قطعه‌قطعه شده را با آن تفت مي‌دهيم تا گوشت فيله سرخ شود.
  2. عد از سرخ شدن فيله مرغ به آن قارچ و عصاره مرغ را اضافه مي‌كنيم تا عصاره مرغ در آب قارچ حل شود سپس پنير پيتزا را به آن مي‌افزاييم و خوب هم مي‌زنيم كه خمير نرم شده و كل مواد را در برگيرد.
  3. نان باگت را خالي كرده و مواد را داخل آن مي‌ريزيم و گوجه و خيار شور را به آن مي‌افزاييم.