طرز تهیه پیتزا استیک

طرز تهیه پیتزا استیک

دستور پخت پیتزا استیک یک نفره ساده

مواد لازم جهت تهیه پیتزا استیک:

  1. 1 عدد خمیر پیتزا
  2. 250 گرم پنیر پیتزا
  3. 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ
  4. 200 گرم گوشت استیک
  5. 1 قاشق غذاخوری زیتون سیاه اسلایس شده
  6. 4 عدد قارچ تازه و متوسط
  7. چیپس ورقه ای (در صورت تمایل)
  8. فلفل سیاه، آرد سفید و آویشن به میزان کافی
  9. سبزیجاتی مانند کلم بروکلی (درصورت تمایل)

روش تهیه پیتزا استیک:

برای تهیه پیتزا استیک مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا گوشت استیک از پیش آماده شده را به صورت ورقه ای برش بزنید. سپس خمیر پیتزا را روی سینی فر گذاشته و سطح آن را با سس کچاپ بپوشانید. حالا به اندازه یک سوم پنیر پیتزا را روی سس ریخته و طوری پخش کنید که سطح آن را پوشش دهد.

سپس قارچ ها را شسته، پوست کنده و اسلایس کنید. قارچ های خرد شده را روی پنیرها چیده و کمی آرد سفید روی آن ها بپاشید. (این آرد بابت این پاشیده می شود که از آب انداختن قارچ روی پیتزا جلوگیری شود.)

سپس تکه های گوشت استیک شده را روی قارچ ها قرار داده و پنیر پیتزا را به عنوان لایه آخر بریزید. در نهایت مقداری فلفل سیاه و آویشن روی پیتزا ریخته و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

سس پیتزا استیک/پیتزا با گوشت ریش ریش