طرز تهیه پیتزا مکزیکی

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

در مکزیک این پیتزا را با نان ترتیلا می‌پزند و مانند اکثر غذاهای مکزیکی روی آن لوبیا و میزان زیادی فلفل چیلی تند می‌ریزند که ممکن است با ذائقه ‌همه زیاد سازگار نباشد. به همین دلیل با کمی تغییر در دستور پخت، آن را به ذائقه ایرانی‌ها نزدیک کردیم. برای آشنایی با طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سس سالسا، با هلسی پروتئین همراه باشید.

مواد لازم تهیه پیتزا مکزیکی

  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • ذرت: ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
  • ترشی فلفل هالوپینو به میزان لازم
  • فلفل‌دلمه‌ای: یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، پودر سیر، زیره، پودر پاپریکا، پودر پیاز، فلفل چیلی، آویشن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

در تابه‌ای گوشت چرخ‌کرده را با کمی روغن تفت دهید. رب و ادویه‌ها را به آن افزوده و در آخر نمک را اندازه کرده و گوشت را از روی شعله بردارید.

برای خمیر پیتزا می‌توانید از خمیرهای آماده استفاده کرده یا خودتان درست کنید. سس سالسا را به آرامی روی خمیر بمالید. بعد یک لایه پنیر و یک لایه گوشت چرخ‌کرده روی آن بریزید؛ سپس قارچ ورقه شده، فلفل‌دلمه‌ای خلالی و ذرت پخته را روی پیتزا بگذارید.

در آخر دوباره کمی پنیر بریزید و آن را در فر که از قبل گرم کردید، بگذارید. پس از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پیتزا آماده است، گریل فر را روشن کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان دهید تا روی پیتزا برشته شود.

وقتی پیتزا آماده شد، آن را از فر بیرون آورده و روی آن را با فلفل هالوپینو تزیین و در کنار سس سالسا سرو کنید.