طرز تهیه پیتزا چهار فصل
مواد لازم
پیتزا چهار فصل
خمیر پیتزا آماده۱ عدد
کنسرو میگو۲۲۰ گرم
قارچ۸ عدد
پنیر پیتزا۱۲۵ گرم
کنسرو ماهی کیلکا یا کولی۶۰ گرم
آرتیشو (کنگر فرنگی)۲ قوطی
گوشت گوساله۱۲۵ گرم
گوجه فرنگی متوسط۴ عدد
نمک۱/۲ قاشق چای خوری
آویشن۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون۲ قاشق غذا خوری
ریحان ، مرزه و جعفری (برای تزیین) به مقدار لازم
-
نان پیتزا پمینا – 500 گرم۱۴,۵۰۰ تومان
-
پنیر پیتزا منجمد پمینا مقدار 180 گرم۱۹,۰۰۰ تومان
-
قارچ دکمه ای ورقه ای ملارد – 500 گرممحصول تخفیف خورده
۱۵۰,۰۰۰ تومان۱۴۵,۰۰۰ تومان
کمی آرد روی سطح تمیزی بپاشید. خمیر پیتزا را دو قسمت کرده و به قطر ۲۵سانتیمتر پهن کنید.
۲سینی فر را چرب کنید وخمیرها را در آن قرار دهید.
۳حاشیه خمیر را کمیبه طرف داخل تا کنید تا لبه آن کمی کلفتتر شودو تا زمانی که مواد روی پیتزا آماده میشود،آن را در محل گرمی قرار دهید.
۴فر را روی۲۰۰درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت)گرم کنید.
۵آب قوطی آرتیشو و میگو راخالی کنید و آرتیشو را ۴ قسمت کنید.
۶قارچ ها رانیز شسته و ورقه ورقه کنید. آن گاه گوشتها راباریک باریک بریده و پنیر را رنده و هستههایزیتون را نیز بگیرید.
۷هر کدام از ماهیهای کیلکا رااز وسط نصف کنید و روی گوجه فرنگیهاآبجوش بریزید و بگذارید ۳۰ ثانیه در آن باقیبماند.
۸با ریختن آب سرد روی گوجهها، پوستشانرا به راحتی جدا کنید.
۹سپس گوجهها را به شکلنگینی خرد کنید و در کاسهای بریزید و نمک وآویشن را به آن اضافه نمایید.
۱۰در این هنگام هر خمیر را به ۴ قسمت تقسیمکنید.
۱۱یک قسمت را با میگو و آرتیشو، یک قسمترا با قارچ و گوشت، قسمت سوم را با پنیر ، زیتون وماهی و قسمت آخر را با گوجه فرنگیها بپوشانید.
۱۲روغن را روی پیتزا بریزید و بگذارید به مدت ۳۵دقیقه، تا زمانی که خمیر برشته و طلایی شود، درفر بماند.
۱۳وقتی نیمی از زمان پخت طی شد، جایسینیها را با هم عوض کنید.
۱۴در مرحله آخر پیتزا را چهار تکه کرده و باسبزیجات تازه تزیین کرده، گرم روی میز بچینید.